ŠKODA ESPOO -ASIAKASTILI

ŠKODA ESPOO -ASIAKASTILI

ŠKODA Espoo -asiakastilillä voit kätevästi hallita huollon, korjausten ja lisähankintojen kustannuksia. Se on helppo valinta huollon maksamiseen rahoituksen avulla. Voit käyttää sinulle myönnettyä luottoa kaikkiin palveluihin ja ostoksiisi ŠKODA Espoossa ja maksaa ne sinulle sopivissa erissä. Avaa rahoitustili itse verkossa tai yhdessä henkilökuntamme kanssa.

Laske sinulle sopiva rahoitus

OP:n laskurilla voit laskea rahoituksen kuukausierän ja kulut. Tämän jälkeen voit hakea luottopäätöksen sinulle sopivalle rahoitukselle. Sinulle ei tule kuluja ŠKODA Espoo -asiakastilistä ennen kuin käytät sitä. Voit käyttää myönnetystä luotosta juuri sen määrän kuin haluat eli myös alle 1 000 euroa

/ kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Luotto: 2 000 € – 7 500 €
  • Koroton maksuaika: vähintään 30 päivää jokaiselle ostokselle
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Laskutuspalkkio 5 €/kk
  • Korko: Edullinen OP-prime + 9,50 %*
  • Ei luoton perustamismaksua
  • Jatkuva luotto, minimikuukausierä 1,7 % tai vähintään 50 €
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

* Asiakastili on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 000 € luotolle on 16,36 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,50 %, (10,25 % 09/22). Perustamismaksu 0 €. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 811,70 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 50 € minimilyhennyksin kuukauden välein, jolloin luottoaika on 57 kk.

Asiakastilin ŠKODA Espoolle toimittaa OP Yritysrahoitus

Helkama-Auto Olari

on Helkama-Auto Oy:n omistama täyden palvelun ŠKODA-liike, joka sijaitsee Espoon Olarinluomassa Kehä II:n varrella.

Helkama-Auto Oy Luomannotko 3
02200 Espoo
Puhelinnumero (vaihde): 010 436 2800
y-tunnus: 0195766-4
FACEBOOK

INSTAGRAM

©2022 Škoda Espoo - Tietosuoja - Evästeet