HELKAMA-AUTO OLARI -ASIAKASTILI

HELKAMA-AUTO OLARI -ASIAKASTILI

Asiakastilillämme voit kätevästi hallita huollon, korjausten ja lisähankintojen kustannuksia. Se on helppo valinta huollon maksamiseen rahoituksen avulla. Voit käyttää sinulle myönnettyä luottoa kaikkiin palveluihin ja ostoksiisi Helkama-Auto Olarissa ja maksaa ne sinulle sopivissa erissä. Avaa rahoitustili itse verkossa tai yhdessä henkilökuntamme kanssa.

Laske sinulle sopiva rahoitus

OP:n laskurilla voit laskea rahoituksen kuukausierän ja kulut. Tämän jälkeen voit hakea luottopäätöksen sinulle sopivalle rahoitukselle. Sinulle ei tule kuluja Helkama-Auto Olari -asiakastilistä ennen kuin käytät sitä. Voit käyttää myönnetystä luotosta juuri sen määrän kuin haluat eli myös alle 1 000 euroa

/ kk

Hae-painiketta napsauttamalla siirryt rahoituksen haku -sivulle, jossa voit hakea juuri sinulle sopivan summan haluamallasi kuukausierällä käyttöösi.

  • Luotto: 2 000 € – 7 500 €
  • Koroton maksuaika: vähintään 30 päivää jokaiselle ostokselle
  • Joustava takaisinmaksuaika
  • Laskutuspalkkio 5 €/kk
  • Korko: Edullinen OP-prime + 9,50 %*
  • Ei luoton perustamismaksua
  • Jatkuva luotto, minimikuukausierä 1,7 % tai vähintään 50 €
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.

* Asiakastili on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 2 000 € luotolle on 18,39 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,50 %, (12,20 % 03/23). Perustamismaksu 0 €. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 977,37 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 50 € minimilyhennyksin kuukauden välein, jolloin luottoaika on 60 kk.

Asiakastilin Helkama-Auto Olarille toimittaa OP Yritysrahoitus

Helkama-Auto Olari

on Helkama-Auto Oy:n omistama täyden palvelun ŠKODA-liike, joka sijaitsee Espoon Olarinluomassa Kehä II:n varrella.

Helkama-Auto Oy Luomannotko 3
02200 Espoo
Puhelinnumero (vaihde): 010 436 2800
y-tunnus: 0195766-4
FACEBOOK

INSTAGRAM

©2022 Škoda Espoo - Tietosuoja - Evästeet